Monday, May 25, 2009

exam week

minggu ni anak2 menjalani ujian semester 1. Mama je yang risau.. budak2 ni relax je. Nak buat macamana ye supaya diorang suka dgn exam.. haha mama dulu pun tak suka exam. Even Khai yang kat tadika pun tak suka exam.. apa yang mama boleh beritau cuma yang dunia ni penuh dgn exam.. Allah pun bagi kita exam.. kalau tak lulus macamana nak masuk Syurga. Harap2 diorang faham.

banyak benda yang saya nak sangat buat.. cthnya nak sangat jahit tote bag mcm crafter2 hebat di blogger. Tapi keje di rumah pun tak habis2. Kain langsir dah beli tapi belum berjahit.. sarung kusyen pun belum siap. Ingat tahun ni nak buat ribbon embroidery kat sarung kusyen tapi baru siap 1.. macamana nak siapkan lagi 6. angin rajin tak selalu datang pulak tu.. hhmmm

3 comments:

DiahRothman said...

Salam perkenalan Haida dan selamat datang ke dunia bloggers ni. KakDee pun baru juga belajar berblog ni. Cuba sendiri. KDee juga suka menjahit..... Jemput datang rumah KDee.

sweetwannur said...

salam kak haida...sy sgt suke ngn dress yg akak wat utk baby girl tu..sgt cantekk...hrp2 satu ari nnti sy pun leh wat cenggitu gaks...lagi best kalo sy sdiri ada baby girl gak..ahaks!!jaom singgah uamh saya ye...

Haida Hussin said...

tq Kak Dee and wannur kerana sudi singgah di sini. keje you all pun memang cantik. sungguh memberikan inspirasi..:-))

Related Posts with Thumbnails