Saturday, November 28, 2009

bunga telur teddy bear

lama dah tak buat entry kat blog.. been busy this couple of weeks and tak sempat nak buat posting. so this is what i've been doing.. bunga telur teddy bear. my friend ordered this for majlis cukur jambul and berkhatan this weekend. can't write much so cuci mata jelah ye..





kalau nak tengok lebih banyak contoh boleh lawat laman web adik saya. click di sini

14 comments:

nuhaz said...

cutenya...kreatif tul akak ni...kagum zila..

Haida Hussin said...

thank you nuhaz.. ada orang nak kita tolonglah buat

d u r a said...

comellnyer...nak satu!

mai said...

brp harga bunga telur teddy bear?mana u dpt teddy bear tu yer..

Anonymous said...

salam...boleh tak bg tau rege bunga telur teddy bear nih...untuk buat bunga pahar..email kat saye...mazfaizal@yahoo.com

Anonymous said...

kak ida,geram btl gee tgk bunge tlr nie

Nadira Basha said...

hi..
blh emailkan quote utk bunga telur teddy bear tu x?? iera754@yahoo.com

Dyana said...

salam,
boleh email quotation utk teddy bear bunga telur ni to dyana82@gmail.com. Tq.. :)

Anonymous said...

hi dear,
boleh bg quo untuk bunga telur teddy tu? missrara2@gmail.com

zu_e9 said...

cantik22...comel sggh..

Anonymous said...

hi,,, u ni creatif la...

Anonymous said...

salam..nak request quo utk bunga telur teddy 50pcs..pls email to zaiaz29@yahoo.com...tq!

zakiah said...

salam..
saya pon nak quo bunga telur teddy bear nih..
email kat saya ek..ctnorzakiah@gmail.com

Haida Hussin said...

terima kasih pada yang singgah di sini.
harga boleh tengok di blogshop saya

haidahandmade.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails