Tuesday, July 19, 2011

Khai's new pencil case

kelmarin, masa check beg sekolah khai tak jumpa pun pencil case dia.. he's very careless and memang tak tau nak jaga barang dia.. tak taulah mcmana nak ajar.. dah byk kali pesan, lepas guna simpan balik.. tapi mcm tu jgk dia. almost everyday ada je alat tulis yang hilang..

so this time, i sew him this boxy pencil case with his name on it.. supaya orang tak curi ke apa..


i put in new ruler, eraser, a few sharpened pencils..



bila time malam nak buat homework, tengok2 ruler missing.. eraser missing.. haish! takkan asik nak beli je.. khai nih!!
papa suruh tulis nama dia kat each stationaries.. tgklah mcmana nanti..

1 comment:

Azura said...

heheh....samalah dengan anak2 Zura........asyik ilang jek.....mmg dah letak nama kat each stationery tp tetap ilang gak.camne tu.........huhu....tp bestlah Khai ek sbb ilang je dapat yg baru mami jahitkan........

Related Posts with Thumbnails