Tuesday, October 5, 2010

So Not In The Mood!!

macamana nih.. nak menjahit takde mood langsung.. malunya saya dengan customer yang dah lama menunggu. kalau dipaksa menjahit masa takde mood ni nanti hasilnya tak elok.. alahai.. nak buat macamana ni..

bulan syawal ni pulak business kedai sate alhamdulillah. sebelum ni kan saya ada mention yang sorang pekerja saya balik kampung sebelum raya haritu.. jadi sekarang ada pekerja baru.. and she is so so so slow. jadi saya terpaksa tolong kat kedai. bila dah balik penat pulak..

hopefully lepas saya dah luahkan kat sini.. mood menjahit akan datang balik.

to kak jua, Ann, sofiah, nelly, dan yang lain.. maaf ye lambat

2 comments:

Hidayah Hilman said...

biase la kak haida,,saya punya order bfore raye tak siap lagi nai..nak masuk bulan lain dah..naseb la customer memahami sebab kereja kan...

trendymuslimah said...

salam ziarah

Related Posts with Thumbnails