Friday, September 4, 2009

My Kids the WINNER!!



I just can't believe it! My kids won the first prize for the MOBS & ComfyBebe Most Loving Sibling Contest. Yup! FIRST PRIZE!!.. Alhamdulillah!

To Salihin,
your patience in helping mama taking care of our precious litle Yasmin somehow paid off when other people see how loving you are with your sister. Siapa sangka gambar yang mama snap masa Yasmin main dengan abang kat restaurant K@yu nasi kandar tu menang contest ni kan.. mama tau abang sayang yasmin walaupun yasmin selalu kacau abang kat bilik and sepahkan bilik abang. You have help me a lot dengan jaga adik2 yang memang semuanya tak tau duduk diam.. abang memang caring dan penyabar. Mama sayang anak-anak mama.
Salihin ingat tak masa first time dukung Yasmin right after she was born? dan semua orang yg dtg melawat semua pesan kat abang benda yang sama.. ingat tak? semua pesan.. "abang jaga adik betul2.. jaga adik and sentiasa jadi bodyguard adik"

dalam hati saya berkata "beratlah pulak tanggungjawab abang bila adik baru je lahir ni.. kesian abang"

7 comments:

wannur said...

wauuuuu!!!!congrats kak haida n family..esp. to abg salihin...baik btol dia ngan adik2 kan..ssh nak jupe dak lelaki cam salihin skang ni..congrats!!!!

Precious said...

Congrats! Bertuah abang rajin jaga adik. Boleh harap lak tu ... Alhamdulillah!!

Haza Wahida said...

Congrats. Tiba-tiba bergenang air mata tgk kemesraan abg dgn adik.

Wan Anis Sorfina said...

tahniah!!!! mmg nmpk di wajah, abg yg pnyayang!

nuhaz said...

wahh!!! congrats kak...bertuah adik2 abg salihin ye...

Haida Hussin said...

thank you all. Alhamdulillah! semoga salihin menjadi anak yang soleh sesuai dengan nama yang saya berikan padanya.. amin

Zura said...

congrats! sejuk hati tengok abang ngan adik tu :)

Related Posts with Thumbnails