Wednesday, August 5, 2009

letih!

letih rasanya sekarang tapi semua anak2 dah tidor so my time to surf the net sekejap.. saya baru je habis menjahit langsir for my living room.. letih jahit langsir ni sebab kainnya berat and besar.. masa menggunting petang tadi pun sampai sakit2 pingganglah jugak.. this time i just do a simple one.. tak nak buat valance.. mr hubby pun kata takyah letak valance.. let it be simple.
takdelah saya nak upload gambarnya.. nantilah kalau dah siap pasang.

saya lihat ramai yang jual baju bdk2 online.. saya rasa nak buat jugak tapi boleh ke? larat ke? ada orang nak beli ke? who knows one day i'll have my own e-shop..

semalam ada orang nak order bunga telur dip.. nak guna bulan disember ni. Boleh ke saya buat.. yasmin ni biasanya tak bagi saya buat pape.. menjahit ni dia macam dah boleh terima.. dia akan tunggu sebelah.. tolong amikkan tali ukur, amikkan benang, tekan on/off mesin..

hari ini juga saya dijangkiti selsema.. tak sukanya.. hidung asik berair je.. harap2 anak2 tak menjangkit.. saya dah makan ubat dah..

3 comments:

Zura said...

kak haida..moga cepat sembuh..don't stress yourself out too much ya? take care!

sweetwannur shoppe said...

moga2 kak haida cepat sembuh...wahh..bagusnye..byk projek menanti..hihihi....

Haida Hussin said...

tq zura and wannur.. cuaca sekarang ni berjerebu.. mostly people tak sihat.. H1N1 lagi menakutkan.. you guys take care too

Related Posts with Thumbnails