Monday, December 14, 2009

sling bag

i make this sling bag for my elder sister as a birthday gift. not much difference from my other sling bag.. berbeza corak fabrik je..



tapi kali ni saya gunakan zip.. saya belek2 handbag saya yang ada zip tu nak tengok macamana nak jahit zip kat sling bag ni.. first time jahit zip kat bag so tak lah kemas sangat jahitannya..



saya juga buat adjustable strap so that my sis can adjust the length of the strap to her liking coz she's a petite lady unlike me.. :-)



my dear sis, hope you like it.

2 comments:

farah said...

kain ni mcm yg saya beli kat nagoya waktu balik bercuti thn lepas..nak guna bag yg senang nak letak pampers anak..tapi x bawa balik pula..so that my 1st bag...sekarang dah ada kat jepun..jual plk kain cotton..x sempat plk nak buat utk diri sendiri..hehehe..

Haida Hussin said...

tq farah lawat rumah saya ni. best tak duduk jepun? kain kat sana cantik2 sangat kan. lucky you!

Related Posts with Thumbnails