Friday, February 12, 2010

beg lagi.. new pattern

semalam kan saya kata nak tidur awal sebab dah beberapa hari tidur tak cukup.. tapi tak dapat nak tidurlah pulak.. jadi saya pun amik kain dan gunting lagi for a few bags. baru je mr hubby kata "baru malam ni I tgk U tak menjahit".. mesin jahit dah berbunyi lagi..hehe

tapi kali ni saya nak buat beg telekung. ada request from my cousin. dia nak yang kecik je yang boleh masuk dalam beg liyana tu. jadi saya guna fabrik medium weight cotton (fabrik ni lebih dari baju ottobre yang saya buat untuk yasmin). saya sangat suka print ni.

inilah rupa beg telekung tu.

ini setelah saya letakkan telekung..

yang ini pula saya cuba buat beg yang macam bowling bag (saya penah tgk kat DIY Bag Lover).. tapi saya buat ni agak2 je (saya memang tak pandai ikut pattern).

pagi ni yasmin bangun tidur je ternampak beg2 ni dia terus nak.. bila saya kata ni beg makngah.. dia terus nangis. iyelah kain tu kan sama dengan baju dia.. dahlah moody pagi2 ni si yasmin.

3 comments:

Mrs NarchotiQue said...

cantik.sesuai isi telekung.
keep it work dear..

Haida Hussin said...

thanks arin.. :-)

nieda said...

i like this two patern bag.very nice..

Related Posts with Thumbnails