Sunday, March 14, 2010

1/2 dozen beg margaret

1/6 dozen beg margaret ni di tempah oleh khairul. tak jemu lagi khairul order beg dengan saya. terima kasih khairul for your support.. kalau ada apa2 problem with the bags bagitau ye.



bila tengok beg ni bersusun macam ni nampak cantiklah pulak. saya tak berkesempatan lagi nak buat untuk diri sendiri.. nak jugak ada bag nih.. :-)

4 comments:

zu_e9 said...

cantiknya...jeles sy...
en.khairul tempah byk2 ni..dibuat bisnes ke kak?
hihi..

Cik Puan Gaban said...

Cantiklah kak semua beg ni, warna yg menarik, sy sendiri tah bila nak buat margaret beg ni. keep it up!!

Haida Hussin said...

zue.. thank you.

jgn jeles, nanti bila dah free nanti boleh try buat. (bilalah tu kan.. mesti sibuk dengan baby nanti). saya doakan semoga semuanya selamat insyaAllah. Puan Khairul tu.. order untuk family n frens tu je.

Haida Hussin said...

cik puan gaban.. thank you.
itulah.. bila dah tersusun macam tu cantiklah pulak.

Related Posts with Thumbnails