Tuesday, March 9, 2010

jom tengok beg lagi.. :-)

terima kasih singgah rumah saya ni.. rumah yang dah penuh dengan beg je. tak tau macamana nak susun lagi.. :-) nanti bila orang dah amik semua beg tu, saya isi lagi dengan beg-beg yang lain.. :-)

mula-mula meh lihat beg fatiha. saya cuba pulak guna kain polos dan hias dengan felt. saja cuba kelainan. beg ni untuk anak adik saya. cukup dah.. semua anak buah saya dah dapat beg sorang satu.. anak ipar duai pun dah dapat beg. siapa lagi ketinggalan? :-)


dan yang ini pula satu lagi margaret beg menggunakan corak bunga-bunga yang agak besar. striking color nya.. ceria



dan beg yang tak asing lagi di rumah saya ni.. a simple messenger beg for 2 brothers.. danish and naufal.



dan beg terakhir yang nak join the bag family is 'the pink daisy' bag (ada ke pink daisy?..hentam sajalah). satu lagi cubaan menghias beg yang lain dari biasa.. :-). this sweet bag will go to sweet girl Naily.

2 comments:

zu_e9 said...

MasyaAllah..cantik2 nya hasil tgn akak..
geram saya di buatnya...huhu..
semoga akak dimurahkan rezki selalu..

Haida Hussin said...

terima kasih zue.. alhamdulillah. amin.. :-) simple je beg saya ni.

Related Posts with Thumbnails