Monday, March 15, 2010

bouquet of lollipop bag 2

a got a few orders for my bouquet of lollipop totebag, tapi disebabkan saya dah kehabisan stok untuk fabrik tu, terpaksalah saya tolak. siapa tau kat mana saya boleh beli kain belang2 pink tu?
ni saya cuba buat dengan warna lain.. cubalah tengok kalau2 berkenan
saiz lebar 17" x tinggi 14". Harga RM40 termasuk kos pos. Yang ini is available, siapa cepat dia dapat.. :-)

1 comment:

IMAN said...

comel2 sgt beh2 haida ni.
sy mmg pantang tengok stripe..so bila banyak beg2 stripe kat sini sy rasa amat geram. comell! terutama yg stipey hijau tu..beli kat mana kain camtu?

Related Posts with Thumbnails