Thursday, July 29, 2010

Totebag Aleeya and more pouches..

Apa nak cerita harini ye.. hmm.. no idealah pulak.. tengok gambar jelah dulu

Totebag untuk Aleeya ni dia nak bawak pegi sekolah agama.. dia request nak ada poket tepi untuk letak botol air..



tak tau kenapa saya suka letak reben kat fabrik ni.. tapi dua kali pandang ada macam tali leherlah pulak.. :-) biasanya lepas saya susun huruf ni saya akan suruh Khai baca.. kalau dia boleh baca, maknanya oklah susunan huruf tu.. :-)



yang ini pula wristlet untuk karmila dan bekas pensil untuk danish



dan enam lagi beg ponjot yang amat sweet.. :-)







orang lain sedang sibuk menjahit baju raya.. saya pula masih sibuk jahit beg. agaknya kalau saya cuti seminggu jahit beg, untuk jahit baju raya.. customer saya marah tak?

5 comments:

Sherry said...

cuti? why not :D

Jamiel said...

Tak ko.. Mungkin diorang nk tempah kat awk ada la..

Haida Hussin said...

sherry.. :-))

jamiel.. kalau boleh semua nak buat.. :-)

Tqa said...

Kalau nak order beg-beg tuh semua macam ne eh proses dia?

Haida Hussin said...

hi Tqa.. thanks for dropping by. nak order senang je.. send email to me. Tapi skrg tak amik order dah.. dah penuh.. nanti kena tunggu lama.. :-)

Related Posts with Thumbnails