Tuesday, January 19, 2010

2PM!!?? 2AM..

ketinggalan zaman ke saya? budak2 sekarang minat betul dengan 2PM. saya ingat 2PM tu apa rupanya korean group singer. dahsyat anak2 sekarang.. dengar muzik global sampai bahasa korea pun suka. dulu zaman saya cuma tau lagu orang putih je.. :-) saya tau pasal 2PM pun sebab dapat tempahan beg dari zana, lynn, & abby yang minat giler dengan 2PM.. suruh saya letak nama diorang. bila saya check kat internet.. cute jugak 2PM ni.




to zana, lynn, and abby harap2 betullah apa auntie jahit ni. kalau tak betul nanti bagitaulah ye. 2AM takde ke.. hehehe

4 comments:

Gaban said...

Salam,

Kak bebudak skrg ni mmg minat giler apa saja ttg korea, drama korea, singer korea etc etc...eheh sy pun minat apa...

equals D said...

cantik gila la aunty !
puas hati sangat2.
haha 2am ada lah. cute jugak. cuba aunty search kat google.haha

thanks skali lagi.
CANTIK GILE ! ;D iloveu. haha

Haida Hussin said...

gaban.. :-) peminat korea gak.. hehe. anak lelaki saya kata "peliknya bunyi bahasa korea ni"

zana.. tqvm.
2AM ada ye.. hehe. yang auntie tau auntie menjahit sampai 2 am.. haha

alyn_key~ said...

untie: ni lynn, tq very much! suke gile2. lawa2.
do visit my blog :)

Related Posts with Thumbnails