Monday, January 18, 2010

two more sling bags

hi! tq for visiting me here.. really appreciate :-) please dont get bored with my posting of bags. what to do.. itu je keje sekarang ni. bilalah pulak nak join zura and tinihani menjahit baju anak2..




baju2 yasmin pun dah byk yang kecik/pendek.. nak kena jahit pyjamas nih. one day mesti kena jahit jugak.. cuti satu hari menjahit beg ke..

saya ni duk rumah je. kalau pegi keluar pun dekat2 sini je. kat sini kedai kain takde kain yang cantik2. saya kena beli online.. ada yang mahal ada yang murah kena rajin blogwalking.. tapi now not much time for blogwalking.. huhuhu. ada sapa2 jual kain heavy cotton yang murah2? hehehe..

7 comments:

Zura said...

kak haida - murah rezeki akak, banyak betul production, congrats! tapi memang cantik your bags, zura lom pernah try sling bag ni. zura ada medium weight cotton je kak kena interface utk bag :)

Haida Hussin said...

zura.. alhamdulillah. tq. your fabs memang cantik2 sangat. akak pun guna interface untuk semua beg tu. hopefully one day akak dapat beli dari zura for my own.. :-) (bila ada rezeki lebih nanti insyaAllah)

Gaban said...

saya suka singgah senyap2 kat blog akak..lagi2 kalau akak crita pasal beg..alangkah baiknya kalau saya serajin akak..oh sy mmg sinonim dgn huruf 'M' hihihii..

namichan said...

akak..cantik beg akak..tgn akak berseni sungguh.. kite pernah buat beg pakai japanese cotton..tp segan nk tunjuk..br belajar jait...

Haida Hussin said...

terima kasih gaban and namichan..
saya tak penah terfikir akan dapat menjahit beg seperti sekarang ni.. asalnya saya buat blog ni untuk jahit baju yasmin tapi dah bertukar arahlah pulak. tapi segalanya saya belajar dari rakan2 bloggers.. tqvm

ainiayu said...

haida...selalu beli kain kt mana selain online?...klu tk silap saya kt nagoya bukit tinggi ada heavy cotton...lagi satu,dulu saya selalu beli kt banting...byk pilihan & murah dr nagoya...

Ibtisamfarah said...

Salam Akak..saya ni mmg silent reader blog akak..cantik sangat ur bag..saya takpandai nakwat sling bag..tote bag je tau..mcm susah je sling bag tu..lg satu..saya ada heavy cotton tp bnyk bunga2 lah..erm if you don't mind naktanya akak beli kat mane stripes2 tu ek? suke sangatt..tp susah nak dapat..thanks akak..

Related Posts with Thumbnails